planering.

idag: utveckligssamtal, jag dog... men nu lever jag igen. och nu har jag gjort svenskan till imorgon och det känns så jäkla gött att för en gångs skull ha något att visa.

imorgon: sista repet innan torsdag med kören!! efter repet blir det fete grillningsfest i åhus, party party! och alla ska komma! för det vill jag!

torsdag: första maj! bästa dagen på året och det kommer bli så fett! demo för dem som inte vet, och kören ska ju så klart sjunga så alla kommer ju och lyssnar (ja klart ni gör!) samling 11.30 tror jag det var.. ja de var det nog :P sen efter allt skrikande och sjungande bär det av till lund för mig och strömbladen. lyssna på morbror och träffa älskade broren!! sen blir det spex för hela slanten. bästa första maj på länge!

fredag: vi tänkte grilla (ja vi grillar hela tiden, men de är najs) lite tidigare än vanligt. typ vid fem, så kan man hålla på mkt längre och dem som ska hem tidigt fortfarande hinner vara med :) så alla är välkomna på grillning! lutar åt att det blir på möllebacken.

lördag: bröllop!!!

oj.

idag har varit galen!

har inte gjort ett skit engelska, och repade på fel låtar med strömblad. men hey! skit samma! jag pallar inte bry mig mer, tyvärr. två skoldagar kvar, sen blir de party i dagar och nätter!

har dock utvecklingssamtal imorgon, oh jag kommer bli så grillad så det finns inte. IG-varningar som jag inte berättat om, ajaj. det ovanpå allt skit med piercingen blir inte bra alls...

men som sagt, jag orkar inte tänka på det. vänner gör mig levande, och jag älskar er för det! satt utanför A-huset med Sara och resten i eftermiddags i en evighet, det var helt rubbat! men skitkul!

din viskning är ett vackert ord, ditt skrik är en fanfar
till lusten och den röda leken, till drömmarna du har
vi talar inget konstigt språk och vi tvivlar ingenstans
för vi vet att blir det inte nu då blir det inte alls
kom nära, kom så nära du kan


over and out, puss och kram.
(för övrigt så gör du mig galet glad)

frihet och mänsklighet!

om hela världen reducerades till en by på 100 invånare och alla proportioner bibehölls så skulle byn bestå av:

57 Asiater 
21 Européer
14 Amerikanare (Syd- och Nordamerika)
8 Afrikaner

52 skulle vara kvinnor
48 skulle vara män

70 icke kristna
30 kristna

89 heterosexuella
11 homosexuella

6 personer skulle innehava och nyttja 59 % Av alla gemensamma tillgångar, och alla de 6 kom från USA...

80 hade otillräckliga boendeförhållande 
70 var analfabeter
50 var undernärda, 1 döende, 2 föddes och 1 hade en dator
och bara 1 har en akademisk examen.

om man betraktar världen på detta sätt så påvisas nödvändigheten av samhörighet, förståelse, acceptans och utbildning för ALLA!

om DU vaknar imorgon, frisk och icke sjuk så är DU lyckligare lottad än 1miljon människor i världen som inte kommer att leva nästa vecka.

om DU inte har upplevt ett krig, inte upplevt hunger, fångenskap, ensamhet, eller dödskampens smärta så är DU lyckligare lottad än 500 miljoner människor i världen.

om DU kan gå in i en kyrka utan ångest, utan att DU får svårigheter, utan att man skall fängsla eller döda dig så är DU bättre lottad än 3 miljarder människor här på jorden. 

om det finns mat i DITT kylskåp, om DU har ett jobb, om DU har tak överhuvudet och en säng att sova i då är DU rikare än 75% av jordens invånare på jorden.

om DU har ett konto på en bank med lite pengar och lite små slantar i en ask ja då tillhör DU bland de 8% rikaste på jorden!

Alltså: vi ska aldrig sluta kämpa för friheten och mänskligheten, men vi borde tänka på vad vi faktiskt har när vi för kampen!

måndag.

bästa måndagen på länge!
hade sovmorgon och slutade tidigt. dessutom gick repet till ES-konsertern riktigt bra. ghöt mos! alla måste föresten komma då! återkommer med datum och tid sen, men ngn gång i maj-juni.

föresten så skiner solen, oh idag har jag varit snygg i mina nya tjöja och mina nya brills.
it's najs! solen gör mig glad, och fräknig :P

mitt samvete dödar mig, har en massa skola att göra. Inte alls jobbiga saker, snarare sjukt lätta inlämningar och sånt, men är aldrig fokuserad nog att få tummarna ur röven och göra det. synd, för jag kommer ångra mig när betygen kommer!

Veritas vos liberabit! ...tror att det betyder Sanningen är friheten (veritas=sanning, liberta=frihet, så det borde bli ngt sådan) Iaf, det är bra sagt och det kommer antagligen bli en del av en av mina efterlängtade tattoos.

lev väl, over and out! ♥

IQ'n tar över världen!

På ett tåg mellan Falun och Gävle

Tjej ~20: Vet du vad som är värst, aktiv eller passiv rökning?
Kille ~20: Nej, jag vet inte.
Tjejen: Passiv är värst!
Killen: Nähä, är det så?
Tjejen: Jo, för att i passiv rökning andas du in röken medan i aktiv rökning andas du ut.


skärpning.

förlåt, alla ihärdiga läsare som ständigt bevakar min blogg. förlåt för att jag inte uppdaterat er med mitt liv.. haha! men nu kommer det. fanfarer och trummvirvlar!!
öppna ögonen och läs om de senaste mest fachinerande händelserna hos chips:

John Butler
Min kärlek, mitt liv, min passion! Hör honom med nöjje!

Tove och Mumindalen
Älskade Tove hade en väldigt lyckad Muminfest på lovet.
Bäst var när vi gjorde Fia till Lilla My på BK's toa och när mamman på bussen visa oss hennes dotters Muminhuset-lekstuga som var så jädrans söt! Bäst var också Jennifer när hon skrek att jag var bäst, Mimmi nät hon trodde alla gick på samma dagis som hon gick på.. oh ja, en massa massa mer!
Tack alla för den kvällen, bilder kommer upp på min bilddagbok sen.. "syrebrist" heter jag där.

Toddyspex med Bror
Yes, i söndags (30 mars) var jag i Lund och hälsade på broren. I högklackat spatserade vi (tyvärr hade inte filip klackar till sin kostym) runt på lunds gatstenar *morr* med Sara. Vi åt middag och dödade tiden med kaffe. Najs! Sen blev klockan äntligen 7, så vi lämnade Sara och begav oss till AF. Sen blev det TODDY för hela slanten! Oh det var länge sedan jag skrattade så mycket, oj vad jag behövde det! Tack för kvällen Bror, du är bäst!

31 mars
Dagen efter spexet råkade jag fylla år. Min kära föräldrar hade både förstått min passion för tunikor och min längtan efter en ny mobil. Så nu är jag fin i tunikor och cool med en W380i
Min födelsedag förgylldes även med en trevlig fika i parken med vännerna, vi övade inför sommaren!

Det var nog det största såhär långt. Tilläggas kan att Kören kommer sjunga så jädrans mycket i vår, och det kommer bli så fett. Kristianstad behöver oss, så enkelt är det!

Over and out, tredje gången gilt!

RSS 2.0