ett nödvänigt tidsfördriv

fredagens fest med undertecknad som fe var toppen! (när hon väl kom ikapp i alkoholtempot) discodans, blod och glitter - fina grejjer!

men det har hänt mycket sen dess. i lördags klippte hon gräset och kände sig lite duktig, det var vår i luften på ett konstigt men peppande sätt. så hon satt i sängen och läste böcker om klättrarens själ (rena ordbajseriet, men rätt kul endå). hon fick en slänga av nostalgi och kom att tänka på gamla planer och skit. så hon bröt ihop för en stund men det gick över i världens fart och hon åkte till äni (och mimi, liv, agnes och en johanna/jonna) och såg en skitdålig film om zombiestrippers för att sedan cykla hem i världens fart.

sen blev det söndag så hon fyllde i dåliga frågor om sig själv på bilddagboken, som sig bör, och saknade sitt halv-korta bruna hår. (hon hade underbara små toffsar i nacken på den tiden. gosh vad det ska tillbaka!) den dagen klättrade hon och äni på tullen och träffade snälla ivar som lånade ut skor. fint! sen cyklade de hem i lite mindre ösregn än på vägen dit och efter ungefär femton minuter framför TVn gick hon till nosaby kyrka för att lyssna på louise och kolla på en snygg kontrabas-spelande man. (nej jag va inte alls där för mannen, men louise vill ha honom! oj, vad hon vill ha honom! haha)

kvällen blev natt och natten blev måndag. hon cyklade, hurtig som hon numera är, till en grusplan i björket och testgympade magdas pass á lá friskis. sen cyklade hon tillbaka, i lite mindre motvind än hon mötte påväg mot scouterna i gympakläder, för att duscha och äta lunsh. efter varmt vatten och varma mackor började hon fundera på sin resulation till fn-rollspelet, hon ska övertyga alla om att dödsstraff är fina grejjer. MUMS!

nu är det tisdag och hon har nyss varit hos tadläkaren och fått beröm för sina fina tänder men uppmaningar om att jos inte är bra för emaljen. så det så! efter dagens depp-påminnelse om att det idag var en månad sedan hon gosade in sig i sin dåvarande mans framn för sista gången ska hon äta lite för att sedan dyka ner i texter som hon fick för ca ett år sedan och analysera dem, som hon verkligen skulle gjort för ett år sedan! godkännt i alla kurser från ettan - here I come!

imorgon repklättrar hon med äni på tullen och i helgen åker hon till sara i helsingborg, vad skönt det ska bli!

... HOPP I HELVETE! hon höll på att glömma att berätta att hon även proppade in en lämplighetsansökan till att få mönstra igår (måndag). håll tummarna för henne, gott folk!


fina fe fredagen.

dagen har varit bra. sovmorgon med rix fm, töntigt kanske men roligt samtidigt. sen pluggade hon med annie och kännde sig en smula duktig.
på gympan var det simning och livräddning på shemat. och när hon skulle plocka upp dendär förbaskade dockan blev hon för stressad för sitt eget bästa, men dockan överlevde!

för övrigt vill hon tillägga och berätta att det verkligen inte går att köpa kropps-klister (som man limmar fast små stjärnor med bredvid ögonen) i denna söta lilla kristianstad-stad. USCH! INTE MUMS!

nu sitter hon framför datorn och bloggar om sin fina fredag, som antagligen bara är fin för att det inte finns något som gjort den dålig. hon väntar på att klockan ska bli åtta så att hon kan ta bussen till mysiga braiga fina festen.
ikväll är hon är sötare än nånsin - om hon får säga det själv ..  (vilket hon har bestämt sig för att hon får)

puss-kram-hej!

vingar.

hon sitter och funderar på hur man bäst bygger vingar samtidigt som hon räknar slantar till vita tajts (som hon egentligen hatar, men vad gör man inte för att bli en ängel?). fredag kommer bli bra och det känns skönt och lugnande på något vis, att veta att inget kan gå fel. mina vänner är MUMS!
("MUMS" är mitt nya favoritord och kommer användas i överflöd i framtiden, grattis till er som brukar läsa min blogg)

(igår när jag blev arg på mamma sa hon att jag är som pappa.. jag undrar om någon nånsin sagt något så genomtänkt elakt, men tanke på att hon vet hur trångsins min pappa (och mamma) är när han blir arg eller sådär jobbigt kort när han har bestämt sig för att vara sur utan anledning.)

nu ska hon fortsätta pyssla, det rensar tankarna och hon känner sig målinriktad.
äta kanke hon ska också, oj nu blev det mycket. MUMS!

närhet i allmänhet.

hon läste en rätt bra sak idag .. "förhållanden är överskattade men sällskap är underskattat. när ska man lära sig balansen? " tror inte det funkar för henne, men det tåls att tänka på och fundera över.

igår satt hon och kom på en massa saker hon behöver, en massa pengar hon behöver lägga ut på sakar och grejjer för att hon ska kunna känna sig bekväm och för att hon ska kunna göra saker som får henne glad och tvingar henne att testa sina gränser och sin (både fysiska och mentala) styrka. ojoj, vad världen är skapad av och för pengar..

ikväll ska hon på scouterna och peppa fyra pers till att följa med henne och klättra i osby, woho!!
so long! 

logg.

fredag
rundmadminton på gympan, konstigt men rätt kul. sen kom hon hem till en ostbricka och the med mamma, det var gott och fint för ett tag. men såklart byttes det mysiga snabbt ut mot skrik (på henne) när hennes mamma inte lyckades göra slingor på henne..

lördag
snabb visit i stan för att hjälpa loiis och kolla på när kårens föräldrar grillade korv på torget. sen fick hon skynda sig hem igen för att hinna trycka i sig en frukt innan hon skulle cykla till Ting 08. efter bra förhandlingar, fiskdam och god glass cyklade hon hem för att försöka få några timmars sömn..

söndag
..innan hon sen skulle ta nio-bussen till stan nästa dag för att gå på DST. (varför kopplar alla på sig världens försvars-sköld innan förhandlingarna ens har börjat?) Tinget fick igenom ett av sina förslag, men tyvärr inte de som hon hade tyckt gjort mest för seniorerna.
när stämman var avslutad gick hon och äni till Tullen och kättrade. hon måste lära sig komma över sin höjdskräck, annars kommer boldering aldrig funka. (tack för peppningen, äni!)

måndag
tråkig svenska och intressant kvinnohistoria i skolan, sen matte hemma. efter att hon kännt sig duktig över att hon klarat matten själv bättrade hon på det med att bege sig ut och springa, och efter en skön dusch sitter hon nu här och bloggar ut sitt liv på nätet.

enjoy!

...

i sextiofem dagar har jag velat vara din, och tanken
på att jag faktiskt var det en tid gör mig så glad!

..jag skulle ge vad som helst för att vara det igen, och nu tjatar och
ältar jag, men lova mig att säga till ifall det finns någonting som
jag kan göra för att den glädjen vi delade ska kunna delas igen.


"Jag e glad när jag tänker på dig!
Jag kan inte sluta le när jag pratar med dig!
E det så konstigt om jag skrattar när jag är med dig då?
Du e underbar!"

 
                                       förlåt!                                                                                       
            (..för att jag inte lyssnar på mig själv)                                        

singing screaming kissing tugging,


it´s not about waiting for the storm to pass,
it´s about learning how to dance in the rain...







slut.

det gjorde så ont. att byta bakrundsbild, ändra status överallt och ta ner teckningen från väggen. teckningen som jag igår målade för en månad sedan. den 8/9 satt jag vid skrivbordet och skulle plugga matte, men det slutade med att jag som vanligt tänkte på dig och ritade oss med Lisa Ekdahls fina ord till. den 8/10 satt jag i min säng och hade ett av de jobbigaste samtalen i mitt liv.

imorgon ska jag byta sängkläder, det var en evighet sedan du var här senast men jag intalar mig att de fortfarande luktar dig och bär din värme. fan!
ikväll blir det en natt utan att godnatt från dig, inte den första natten men het klart den tomaste.

imorgon är det möte med föräldrarna, mentorn och specialpedagogen igen. vet inte riktigt hur det kommer gå.. jag kommer överleva och jag hoppas att en liten del av stenen i magen kommer lossna men det kommer antagligen vara lika tufft som de andra gångerna. usch..

(förlåt min vän, för att jag skriver om oss såhär och för att jag kanske ger dig dåligt samvete. men du får inte ha det, jag vill inte det! och säg till om jag ska bort det, detta är bara mitt dumma sätt att lägga över lite av all skit på någon annan; internet.)

idag använde jag order "ex".. jag förstår inte varför det ska göra så ont när nutid blir det förflutna... det gör så jävla ont!
och jag har så mycket jag vill säga dig, så många texter jag vill visa dig.. men jag ska inte, jag ska inte..

nu smsade fia och undrade om jag ska till höganäs i helgen ..  JAG HATAR DETTA JÄVLA SKITET!

förlåt!


ärligt?

jag vill inte säga hur mycket jag behöver dig
för jag vill inte att du ska stanna bara för att jag ber.
och jag vill inte berätta hur mycket du betyder
för jag vill inte att du ska kvävas för att inte såra mig..



fuck it.

för likgiltig..

   ..för mitt eget bästa. helt klart. inte pepp på något känns det som. vill kränga kladdkaka och sova, men nejnej. det ska springas och pluggas och vara sådär allmänt hurtig. LE, ANNARS KAN NÅGON TRO ATT DU ÄR SÅDÄR JOBBIGT OCH FARLIGT DEPRESSIV!
   nej kanske inte, men de är sant. leende smittar så då borde nedstämdhet också göra det. usch. kan någon ställa sig framför mig och skratta så magen viker sig och luften bubblar? så kanske jag kan hänga på?
   eller nej, fel igen. jag skulle lära mig skratta själv.. så var det. förlåt. ursäkta. just det.

I´m one, I´m anyone you like me to be
I´m gone, when ever you like to be free


   ..skratta eller vara glad? hmm... ?


mellan fruktköttet och skalet.

hon svarar och möter en stockholmsgrabb i andra änden. "var det kristina? är du kristina? eller hon kanske jobbar?" ja det kanske hon gör ditt dumma fan. normala människor gör det, precis som du. suck!

hösthajk ikväll. röda hjärtformade tvättsvampar och rosa benvärmare, klockrent. samt regnställ och en hög med underställ. usch. men häldre kall på på skalet än i fruktköttet, allt liksom känns lite mindre då ..och nu har hon fått till dagens depp-mening också, tjolahopp!

when the moon fell in love with the sun.

morgon:
tyst! bara sluta prata med mig, sluta! för även om du får mig att förstå matten och vi skrattar tillsammans vid köksbordet om kvällarna och det kanske ser ut som någon form av sund familjerelation så hör jag alltid dina skrik. jag minns alltid när du blir sådär rasande och jag kommer aldrig förlåta dig för att du aldrig kan hejda dig. jag förtjänar det inte, men du lyckas bryta ner mig totalt varje gång i alla fall. så bara tyst! sluta va sådär töntigt vardags-positivt och bara inse att inget har förändrats.. aldrig kommer det förändras..

eftermiddag:
jag önskar att jag hade ork att ta mig tiden att se. gå ut på altanen med mitt the och knark och lyssna på fåglarna och trivas med färgerna som blir när solen lyser på allt som blivit höst. för jag vet att jag hade älskat det.
men istället sätter jag på datorn, drar ner persienen så jag ser skärmen och bloggar bort mina tankar. hmm..bloggar bort minnena för ett tag, men aldrig stenen i bröstet. nej aldrig lyckas jag skriva bort känslan. inte föräns jag vågar gå ut och vara ensam med solen och hösten, först då kanske allt lossnar för en liten stund.. följ med mig

RSS 2.0