kom.

med gråten tryckande bakom ögonen och en stor sten i halsen drömmer hon om hösten. hon längtar efter att få plocka fram den stora, varma egenstickade halsduken och sätta sig på ett mysigt cafe med sina vänner, och, hon längtar efter att få hoppa i stora röda lövhögar med sin man och skratta tills det bubblar i hela kroppen..
   fuck it! ..hon längtar igen, drömmer igen. hon glömmer nuet fullt medvetet. hon kastar sig bort från det, kastar sig ner bland kuddar och värme för att slippa möta blåsten och all skäll.
   hennes man var här igårochdageninnandess, han gjorde henne glad och trygg som alltid.. när hennes mamma skrek och allt bara var så patetiskt så var hon för trött för att ta på sig masken och hålla inne skiten, så hon slängde sig i sin mans famn och han kramade och viskade bort allt ont. igårochdageninnandess, en och två dagar sedan känns redan som länge sedan.. hon och hennes man är bäst!

hon lyssnar på Säkert och tänker lite för mycket, tar allt lite för hårt.
  men samtidigt planerar hon sitt besök på Kjesäter och hennes mun ler i ett blött ansikte. i december ska hon hem igen för en helg, i balklänning ska hon vara fin och hon ser fram emot det så mycket! 6 december smäller det!


Kommentarer
Postat av: Mags

Ohmegee, Blogg-Chipset är back in B!

Så du ska till Kjesäter igen du. How nice.



Oroa dig inte, jag ska inte vara efterhängsen. Just nu är jag inte ens sugen på bal. Allmänt opepp som vanligt ;).

Och ja, höst framåt, tack. Nu.

2008-09-16 @ 14:18:13
URL: http://jagbordeintefinnas.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0